kauniit-hiukset

Kauniit hiukset

Hiukset ovat monelle naiselle, ja miksei miehellekin, kuin kruunu. Hiuslaatuja ja tyylejä on lähes yhtä monta kuin on kantajaakin: pitkät hiukset, lyhyet hiukset, punaiset hiukset, vaaleat hiukset, ruskeat hiukset, luonnonkiharat hiukset, harmaat hiukset, paksut hiukset, ohuet hiukset, lasimaiset hiukset, karheat hiukset…

Lähes jokaisen hiuksissa on myös omat haasteensa. Kuinka saada ohuet hiukset näyttämään paksummilta, kuinka saada kohotettua paksuja hiuksia niin, etteivät ne heti valu päätä pitkin, kuinka saada suorissa hiuksissa pysymään kiharat, entä kuinka saada luonnonkiharat suoriksi ja pehmeiksi?

Hiukset joutuvat koville monista syistä; mm. ilmasto, ravinto, käsittelyt. Tämän takia on tärkeää pitää hiuksista hyvää huolta ja kohdella niitä kuin hyvää ystävää.

Jokainen pesu, kuivaus ja muotoilu kuluttaa hiusta. Kuinka voisimme auttaa hiusta voimaan paremmin? Seuraavissa artikkeleissa kerrotaan tarkemmin vinkkejä eri hiuslaaduille. Tässäkin kannattaa muistaa, että se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi itselle. Jokainen meistä on yksilö ja jokaiset hiukset reagoivat myöskin asioihin eri tavalla. Kannattaa kokeilla rohkeasti eri asioita ja tapoja ja poimia talteen itselleen sopivat vinkit.

Yleisesti voidaan sanoa, että kaikki hiukset ovat kauniit, kun ne on hyvin hoidettu. Moni hiuslaatu kiiltää kauniisti voidessaan hyvin. Hiusten kauneutta voi parantaa nopeasti jo sillä, että käy leikkauttamassa kuivat hapsottavat latvat pois.

Tavoitteena hyvä hiuspäivä, joka päivä!