Goodiebox kokemuksia ja arvostelu

Monet erilaiset itsensä hemmottelu yllätyslaatikot kasvattavat suosiotaan. Tarjonta on jo varsin monipuolista ja jokaiselle kukkarolle löytyy sopiva vaihtoehto. Ihanaa, kun saa ihan ”luvan kanssa” ottaa omaa aikaa ja hemmotella itseään kivoilla asioilla.

Vuosia sitten kokeilin englantilaisen yrityksen tarjoamaa ylläriboksia ja ne olivatkin itseasiassa aika kivoja. Kerran kuussa tuli itselle lahja postitse ja sitä alkoi jo innolla odottamaan. Yllärilaatikosta löytyi varsin ihania uusia tuotteita kokeiltavaksi ja osa niistä jäikin ihan vakkarikäyttöön. Jossain kohdin taisi tuotteita kertyä jo niin paljon, että laitoin ylläriboxin tauolle ja unohdin koko asian.

Goodiebox, kosmetiikka lahjapakkaus itselle

Törmäsin netissä muutama viikko sitten Goodiebox mainokseen, jossa kerrottiin heidän yllätysboxikonseptista. Hetken mielijohteesta päätin ilahduttaa itseäni ja tilasin samoin tein kokeiltavaksi heidän ylläriboxin. Ihanaa saada yllättää itsensä! Tilauksen jättämisen jälkeen piti vain malttaa odottaa…

Yllätys ystävälle

Goodiebox konsepti

  • Goodiebox toimittaa sinulle joka kuukausi yhden hemmotteluboxin, joka sisältää noin 5-7 erilaista kauneudenhoitotuotetta. Tuotteet ovat ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa, hiustuotteita ja tuoksuja.
  • Vähintään 2 tuotteista on aina täysikokoisia tuotteita, muut saattavat olla juuri tätä boxia varten valmistettuja erityiskokoja tai näytteitä
  • Yksi boxi maksaa 24,95 euroa ja he lupaavat boxin sisällön arvon olevan aina vähintään 75 euron arvoinen
  • Toimitus automaattisesti joka kuukausi ja ilman postikuluja
  • Ei sitoutumista, ei määräaikaa. Voit tilata itsellesi (tai ystävällesi) ylläripaketin aina kun haluat ja tauottaa toimituksia milloin haluat tai vaikka päättää jäsenyyden kokonaan. Jäsenyyden irtisanominen on nopeaa ja helppoa.

Goodiebox Welcome Box sisältö

Ensimmäisen kerran tilatessa jokainen saa samaisen tervetuliaisboxin, Welcome Boxin. Jos päädyt tilaamaan yllärilaatikon ja haluat sisällön pysyvän yllärinä, niin nyt kannattaa hypätä suoraan kohtaan: ”Welcome Box kokemuksia ja arvostelu”. Seuraavassa kappaleessa nimittäin kerron ensimmäisen laatikon sisällön.

Tässä laatikossa on 7 tuotetta. Seerumi emulsio, tekoripset, ravintolisä hiuksille, misellivesi, kuivashampoo, kasvojen kuorintavoide & naamio ja ripsiväri. Näistä tuotteista normikokoiset tuotteet ovat sekä misellivesi, kuivashampoo, että kasvojen kuorintavoide & naamio. Ja toki tekoripset. Muut tuotteet ovat pienempiä, mutta varsin kelvollisia kokeilupakkauksia. Esitteessä kerrotaan paketin olevan arvoltaan 148 euroa.

Tuotteet on pakattu todella tukevaan pahviseen rasiaan, jota voi käyttää monen erilaisen tavaran säilyttämiseen.

Goodiebox tuotteet

Seerumi emulsio: mukavasti kosteuttava seerumi, kokeillut vasta kerran.

Tekoripset: laadukkaan oloiset, liima mukana. En ole vielä testannut.

Ravintolisä hiuksille: purkillinen erittäin makeita, pureskeltavia nallekarkkimaisia ”pillereitä”. Tällaisia ravintolisiä tulisi syödä vähintään 3 kk ajan, jotta voisi sanoa tarkemmin lisäravinteiden todellisesta vaikutuksesta. Pakkauskoko 45 kappaletta on erikseen tehty Goodieboxia varten, tätä kokoa ei siis myydä muualla. Päiväannos 3 vitamiinia päivässä eli purkillinen olisi riittänyt 15 päiväksi. Söin näitä 1-3 päivässä, mutta jätin kuurin kesken, sillä hurjan makea maku rupesi tökkimään. Tuote on sokeriton ja vegaaninen. Tuote sisältää makeutusainetta.

Misellivesi: täysikokoinen pakkaus. Riittoisa tuote, tuntuu iholla hyvältä ja aivan ihastuttava tuoksu. Tätä halusi käyttää aamuin illoin jo ihan pelkän tuoksun vuoksi!

Kuivashampoo: hyvä ja toimiva tuote. Superkaunis pakkaus, Rose Gold! Tekee mieli käyttää säästeliäästi tuotetta ja jättää tippa käyttämättä, ettei tarvitsisi heittää pakkausta kierrätykseen. Tämän haluaa pitää esillä.

Kasvojen kuorintavoide + naamio: kaunis vaaleanpunavalkoinen pakkaus. Aivan ihana karkkimainen tuoksu ja kuorintaominaisuus mielestäni myös hyvä. Ei liian isot ”repivät” rakeet. Tuote itsessään on vähän saven värinen joka mielestäni ei näytä houkuttelevalta. Tuoksu ja näkö eivät jotenkin kohtaa. Tuote kuitenkin erittäin positiivinen yllätys!

Goodieboxin Welcome Box kokemuksia ja arvostelu

Olen innokas testaamaan uusia tuotteita ja siksikin tämä Goodiebox on aivan loistava konsepti siihen hommaan. Kerralla saa juuri sopivan määrän uusia tuotteita, jotta into riittää testaamaan ne kaikki. Pidän myös siitä, että mukana on monipuolisesti tuotteita, eikä kaikki ole pelkästään esim. meikkejä.

Tervetuliaisboxin sisältö oli mielestäni laadukas. Sisällössä oli riittävästi normikokoisia tuotteita ja pienemmätkin pakkaukset olivat ihan kelpo kokoisia. Mielestäni boxin arvo oli ainakin tuon 24,95 euron arvoinen. Siitä voidaan olla montaa mieltä, että onko yllätyslaatikko väitetyn 148 euron arvoinen.

Koin kuitenkin saavani vastinetta rahoilleni. Ottaen huomioon, ettei laatikosta koidu mitään ylimääräisiä kuluja, kuten postimaksuja. Ja minkä arvon antaisin sille, että yllätyslaatikko ilahduttaa minua joka kuukausi? Onhan se nyt vaan mukavaa puuhaa hakea postista yllärilahja itselle ja päästä kotona avaamaan ja tutkimaan mitä kaikkea laatikosta tällä kertaa löytyy!

Miinusta annan ensimmäisen boxin toimitusajasta. Toimitus luvattiin 4-7 päivässä, mutta toimitukseen meni 9 päivää. Nykyaikana tuo on todella pitkä toimitusaika, sillä parhaat toimijat toimittavat jopa 1-2 päivässä! Jatkossahan tuolla toimitusajalla ei sinänsä ole niin väliä, koska paketti tulee kerran kuussa kuitenkin. Ensimmäisen Goodieboxin toimitusajassa pitäisikin ryhdistäytyä, sillä ensivaikutelma on kaikki kaikessa ja kun tuollaisesta kivasta asiasta jättää tilauksen, sitä toivoo saavansa sen jopa muutamassa päivässä. Ainakin jos on yhtä malttamaton kuin minä…

Yllätys ystävälle

Kannattaa laittaa korvan taakse, että tässäpä on samalla loistava idea muistaa ystävää! Synttäri, ystävänpäivä, joulu, stressaava elämäntilanne tai milloin vain, kun huomaat ystävän kaipaavan pientä piristystä. Hintakin on hyvin maltillinen ja saat paketin menemään suoraan ystävälle!

Ystävät

Itsensä hemmottelua, hyvällä omatunnolla

Ylläriboxi ilahdutti kyllä hyvällä tavalla näin viikon viimeisenä arkipäivänä. Oli mukava kävellä postiin työpäivän päätteeksi ja tulla paketin kanssa kotiin. Ja tietysti samoin tein paketin ja uusien tuotteiden kimppuun. Olipa ihana aloitus viikonlopulle!

Kyllä, aion tilata näitä jatkossakin itseäni ilahduttamaan. En ehkä joka kuukausi, ettei tule kosmetiikkaähkyä, mutta vaikkapa parin, kolmen kuukauden välein.

Jos haluat ilahduttaa itseäsi tai ystävääsi, niin *tästä pääset tekemään oman Goodiebox tilauksen >>

Vain 4-9 päivää ja sinäkin pääset hypistelemään uusia tuotteita! Olet hemmottelusi ansainnut!

*sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä