Lyhyet hiukset

Lyhyet hiukset

Jos haluaa pitää hiukset lyhyinä, niiden hoito kotona on melko helppoa. Ei tarvitse miettiä niinkään hiusten kuntoon vaikuttavia asioita, sillä hiuksia käydään leikkauttamassa kampaajalla säännöllisesti, jolloin kuivista tai muutoin huonoista latvoista pääsee kätevästi eroon. Lyhyet hiukset kaipaavat lähinnä säännöllistä leikkausta.

Lyhyet hiukset menevät yöllä helposti lyttyyn, jolloin kastelu saattaa olla tarpeen aamulla. Varaa tähän aikaa.

Kannattaa myös varautua käymään kampaajalla usein, sillä lyhyt malli vaatii säännöllistä leikkaamista. Näin malli pysyy halutussa muodossa ja tukka on huolitellun näköinen.

Liian pitkäksi kasvanut malli näkyy helpoiten korvan yläpuolella hapsottavista hiuksista, sekä ns. niskavilloista. Tämän vuoksi lyhyt hiusmalli ei välttämättä ole halvin vaihtoehto.

Hyvä kampaaja osaa leikata mallin, joka näyttää hyvältä vielä 2-3 viikonkin kuluttua. Keskustele tästä kampaajasi kanssa.

Kokeile rohkeasti eri värejä ja tyylejä

Lyhyen tukan kanssa voi rohkeasti kokeilla ja leikitellä eri värien kanssa, ääripäästä toiseen. Mustasta vaalennettuun ja aina räväkän punaiseen. Pitkä tukka ei tällaista kestä.

Jos siis haaveilet jollain aikavälillä pitkästä tukasta, nauti nyt lyhyestä mallista ja tee kaikki mahdolliset värikokeilut.

Lyhyellä hiusmallilla saa korostettua upeasti kasvojen piirteitä.

Lyhyen tukan muotoilutuotteet

Muotoilutuotteista erityisen hyvin lyhyelle tukkamallille sopivat esim. vahat, geelit ja hiuslakka. Kannattaa tarkistaa tuotteen väri ennen ostopäätöstä, sillä valkoinen vaha tummassa tukassa ei välttämättä näytä hyvältä.

Jos sinulla on ohuet hiukset, saattaa sinua kiinnostaa artikkeli: Ohuet hiukset