Yves Rocher tarjoukset

nostalgiset Yves Rocher tuotteet

Muistatko ihanan 80-luvun, kun ranskalainen herra Yves Rocher lähetti kotiin mainoksia kirjekuoressa? Kuoren sisällä oli usein värikkäitä arparullia, joilla saattoi voittaa pieniä tuotenäytteitä kuten minihuulipunia. Voittoina saattoi myös olla pieniä keraamisia hahmoja, pieniä hajuvesipulloja tai muita pieniä tavaroita.

Kun lähetit voittaneet arpalipukkeet takaisin Yves Rocherille, viikon parin kuluttua postilaatikkoon ilmestyi pieni pahvilaatikko, johon oli pakattu kaikki voittamasi tuotteet. Ainakin pienestä tytöstä tuo voittolaatikko oli vertaansa vailla!

Itse unohdin Yves Rocherin vuosikymmeniksi, ehkä siksi, että markkinoille alkoi hiipimään runsaasti muita kilpailijoita. Nykyisin netti ja koko maailma on niin täynnä kosmetiikkamyymälöitä, että joukosta on vaikea erottua ja tulla nähdyksi.

Itselläni tuli kuitenkin jotenkin lämmin ja hyvä nostalginen fiilis kun törmäsin Yves Rocheriin uudelleen vuosikymmenten jälkeen. Ajattelin, että sinäkin saattaisit haluta verestää mahdollisia muistojasi Yves Rocher tuotteiden parissa.

Tälle sivulle kerään parhaita paloja Yves Rocherin kokoelmista. Toivottavasti valitsemistani eduista on sinulle iloa!
-Reina-

Huom! Tarjoukset voimassa vain rajoitetun ajan!

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Shampoo ja hoitoaine tarjoukset

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Kaikki naisten tuoksut ja tarjoukset

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Valikoidut ihonhoitotuotteet alennus jopa yli 50%

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Tästä pääset katsomaan koko Yves Rocherin valikoiman>>

Katso myös tarjoukset Lykolta!

Yves Rocherista

Yves Rocher on kasvipohjaisten kauneudenhoitotuotteien edelläkävijä. He tutkivat ja hyödyntävät kasvien tehokkaita osia ja ominaisuuksia osaksi kauneudenhoitoa. Heidän toiminta on ympäristöä ja luontoa kunnioittavaa.

Yves Rocher on tutkinut ja valmistanut näitä legendaarisia kasvipohjaisia tuotteita jo yli 6 vuosikymmentä.

Herra Yves Rocher syntyi 1930 luvulla pienessä La Gacillyn kylässä Bretagnessa. Kun hän menetti isänsä vain 14 vuotiaana, alkoi hän viihtymään metsässä ja luonnossa. Hän huomasi, että hyvinvointi lisääntyy luonnossa ja siitä hän sai idean alkaa valmistamaan luonnonkosmetiikkaan. Yves Rocherin valmistama ensimmäinen tuote oli mukulaleinikkiä sisältävä voide.

Yves Rocher perusti laboratorion kotinsa ullakolle. Hän kehitti ja valmisti ullakolla kasvipohjaisia ihonhoitotuotteita ja myi niitä suoraan miljoonille asiakkaille ympäri Ranskaa postitse.

1970 luvulla tuli myyntiin jättimenestys, anti-age voide. Ylellisiä kasviöljyjä sisältävästä voiteesta tuli nopeasti myyntimenestys. Nykyäänkin noin 50 vuotta myöhemmin Riche Crème -sarja on edelleen miljoonien naisten suosikki eri puolilla maailmaa. Tänä päivänäkin sarjan tuotteita myydään ympäri maailmaa joka viides sekunti.

Yves Rocherin tuotteet ovat tuttuja kaikille 1960-1980 luvulla syntyneille. Sarja on pysynyt hyvin ajanhermolla ja saattaa olla ajankohtaisempi kuin koskaan ennen. Luontoa kunnioittava, kasvipohjainen tuotteisto kun on trendin harjalla.