Yves Rocher tarjoukset

nostalgiset Yves Rocher tuotteet

Muistatko ihanan 80-luvun, kun ranskalainen herra Yves Rocher lähetti kotiin mainoksia kirjekuoressa? Kuoren sisällä oli usein värikkäitä arparullia, joilla saattoi voittaa pieniä tuotenäytteitä kuten minihuulipunia. Voittoina saattoi myös olla pieniä keraamisia hahmoja, pieniä hajuvesipulloja tai muita pieniä tavaroita.

Kun lähetit voittaneet arpalipukkeet takaisin Yves Rocherille, viikon parin kuluttua postilaatikkoon ilmestyi pieni pahvilaatikko, johon oli pakattu kaikki voittamasi tuotteet. Ainakin pienestä tytöstä tuo voittolaatikko oli vertaansa vailla!

Itse unohdin Yves Rocherin vuosikymmeniksi, ehkä siksi, että markkinoille alkoi hiipimään runsaasti muita kilpailijoita. Nykyisin netti ja koko maailma on niin täynnä kosmetiikkamyymälöitä, että joukosta on vaikea erottua ja tulla nähdyksi.

Itselläni tuli kuitenkin jotenkin lämmin ja hyvä nostalginen fiilis kun törmäsin Yves Rocheriin uudelleen vuosikymmenten jälkeen. Ajattelin, että sinäkin saattaisit haluta verestää mahdollisia muistojasi Yves Rocher tuotteiden parissa.

Tälle sivulle kerään parhaita paloja Yves Rocherin kokoelmista. Toivottavasti valitsemistani eduista on sinulle iloa!

-Reina-

Huom! Tarjoukset voimassa vain rajoitetun ajan!

Aurinkotuotteet nyt -25%

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Shampoo ja hoitoaine yhteensä 11,90 €

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Kaikki naisten tuoksut tarjouksessa, vaihteleva alennusprosentti 20-50%

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Valikoidut ihonhoitotuotteet alennus jopa yli 50%

Pääset tarjoukseen tästä linkistä>>

Tästä pääset katsomaan koko Yves Rocherin valikoiman>>

Katso myös tarjoukset Lykolta!