Paahtopussi

Paahtopussi, voileipägrillin voittaja!

Kyllä, tämä on ehdottomasti mainos! Tyytyväisen asiakkaan oma kokemus huipputuotteesta! Mainoslinkit merkitty * -merkillä. Mielestäni ihan jokaisen tulee kuulla ja tietää tästä tuotteesta!

Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät ovat käteviä niin välipalaksi kuin iltapalaksikin. Ja kyllähän niillä joskus voi kiireessä korvata ihan vaikka päivällisen. Nopeaa ja täyttävää ja lisäksi ainekset lämpimiin voileipiin löytyy lähes aina kaapista. Erimakuisia lämpimiä voileipiä on niin montaa sorttia kuin on tekijöitä tai mihin mielikuvitus riittää. Yllätysvieraatkin saavat vatsansa täyteen ja ehkä ensi kerralla sinulta viemisinä paahtopussipaketin?

Nopea lämmin leipä
Helpot ja nopeat lämpimät voileivät

Voileipägrilli

Voileipägrilli. Omistan sellaisen ja pidän siitä kovasti, sille on paikkansa. Mutta. Syömisen jälkeen on edessä työläs puhdistusoperaatio, joka toisinaan jää tekemättä pariksikin päiväksi. Likainen voileipägrilli lojuu pöydällä, eikä kukaan tunnu tarttuvan puhdistustehtävään. Vaikka totuuden nimissä puhdistaminen heti ruokailun jälkeen olisi kaikista nopeinta ja helpointa.

*Paahtopussi – kaikkien nälkäisten pelastaja!

Löysin kaupasta sattumalta aivan upean tuotteen, joka mullistaa lämpimien voileipien tekemisen. Nimittäin paahtopussi! Yksinkertaisesti kerrottuna laita mieluisat täytteet kahden leivän väliin, sujauta leipä paahtopussiin ja paahda. Valmis! Ei mitään rasvasotkuja tai jälkisiivottavaa. Ja tämän osaa tehdä koululainenkin!

Paahtopussin puhdistus

Ei mitään häslinkiä tämän kanssa. Käytön jälkeen vain kevyt huuhtelu paahtopussille tai pesu pesuaineella juoksevan veden alla ja ripusta kuivumaan. Tämänkin koululainen osaa tehdä! Paahtopussi on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Ohjeissa mainitaan myös, että paahtopussit voi pestä tiskikoneessa, mutta taitaa olla helpointa huuhdella heti käytön jälkeen hanan alla ja laittaa kuivumaan. Nappaa pyykkikorista pari pyykkipoikaa keittiön kuivauskaappiin, niillä saa paahtopussit hyvin kulmasta roikkumaan alaspäin.

Paahtopussi kokemuksia

Kun näin tämän paahtopussin kaupassa, ostin ensin vain yhden pakkauksen. Yksi pakkaus sisältää kaksi paahtopussia, joita voi kutakin käyttää n. 50-100 kertaa.

Kokeilin heti kotiin päästyäni tehdä lämpimiä voileipiä. Ihastuin täysin, erityisesti tekemisen helppouteen ja sotkuttomuuteen. Joten seuraavana päivänä kävin ostamassa 10 pakettia lisää! Lähti vähän lapasesta…

No, näitä on ollut todella kiva antaa ystäville vaikka kesälahjaksi tai viedä tuliaisiksi mökille tms. Ystäväni ovat ilahtuneet näistä kovin ja laitelleet viestiä tekemistään leivistä. Moni myös kysyi mistä näitä saa hankittua.

Mielestäni paahtopussi on oivallinen vaihtoehto voileipägrillille ja etenkin jos et halua mitään ylimääräisiä keittiölaitteita kaapintäytteeksi. Voileipägrilli on siis mitä mainioin kapistus, mutta käyttö saattaa jäädä vähälle juurikin loppuputsauksen takia. Paahtopussissa ei ole tätäkään kynnystä ja tilaa se vie laatikon reunasta pystyssä ollessaan vain muutaman millin verran.

Mistä näitä saa?

En ollut itse koskaan ennen kuullutkaan paahtopusseista ja koska löysin mielestäni aivan huikean tuotteen, halusin tietysti heti kertoa siitä vaatimattomasti koko maailmalle! Näitä myy mm. *Coolstuff verkkokauppa, joten toimitukset onnistuvat joka puolelle Suomea. Kannattaa tilata useampia pakkauksia kerralla, sillä näitä kyselevät myös naapurit ja ystävät!

Meillä tehdään nyt huomattavasti useammin lämpimiä voileipä, kun syömisen jälkeen ei tarvitse miettiä kuka hoitaa voileipägrillin työlään puhdistamisen.

P.S. Coolstuff -verkkokaupasta muuten löytyy muutenkin järjettömän hauskoja ja erilaisia tuotteita. Kannattaa siis selailla muitakin tuotteita. Jos sinulla on ystävä, jolla on jo kaikkea ja etsit sopivaa lahjaa, saattaa se löytyä täältä.

Teknistä tietoa paahtopussista

  • Pakkauksessa on kaksi paahtopussia
  • Koko noin 16 x 16 cm
  • Valmistettu BPA-vapaasta polytetrafluorieteenistä, joka tunnetaan paremmin teflonina (pinta on siis tarttumaton)
  • Kestää max. 250 ºC lämpötilaa

Varmista, että paahtimesi on sen verran leveä, että sinne mahtuu kerralla kaksi paahtoleipää (ohuita) ja vähän täytettä väliin.

Pussi tuntuu tavan kuluttajalle muoviselta ja ensimmäisellä kerralla vähän hirvitti laittaa muovisen tuntuista paahtopussia leivänpaahtimeen. Vaan kyllä materiaali sen kesti. Ja on kestänyt useita kertoja sen jälkeenkin.

Pääset tilaamaan näppärät paahtopussit tästä>>

Itse valmistan lämpimät leivät näin:

Helppo lämmin voileipä
  • Voitelen kaksi ohutta paahtoleivän siivua rasvalla
  • Laitan toisen leivän päälle 1-2 siivua kinkkua ja 2 siivua juustoa (rasvan päälle)
  • Nostan toisen paahtoleivän toisen päälle, rasvapuoli sisäänpäin (varmista tosiaan, että rasvapinnat jäävät leivän sisäpuolelle)
  • Sujautan leivän paahtopussiin
  • Laita paahtopussi leivänpaahtimeen
  • n. 3 min ja lämmin voikkari on valmis syötäväksi!

VINKKI 1: Koska pehmeät paahtoleivät menevät helposti rikki voideltaessa kovahkolla, jääkaappikylmällä rasvalla (esim. voi tai Oivariini), niin voitelen paahtoleivät jäisinä. Rasvaa menee vähemmän ja sen saa levitettyä tasaisemmin. Paahtopussi toimii aivan yhtä hyvin, vaikka leivät olisi hieman jäässä tai kohmeisia laitettaessa leivänpaahtimeen

VINKKI 2: Säilytämme paahtoleivät aina pakkasessa hävikin vähentämiseksi. Paahtoleivät voi hyvin ottaa suoraan pakastimesta ja paahtaa. Tästä tulee yhtä hyvää ja rapeaa kuin tuoreena paahdetustakin. Kokeile!

Coolstuff paahtopussi
*Coolstuff -hauskoja lahjaideoita ja käytännöllisiä tavaroita. Mm. *paahtopussit