Invisibobble Original Clear

Paras hiuslenkki – ei vahingoita hiuksiasi!

Oletko huomannut, että käyttäessäsi toistuvasti hiuslenkkiä sinulle ilmestyy katkenneita hiuksia? Lyhyitä hiuksenpätkiä, jotka itsepintaisesti törröttävät pystyssä? Käytät luultavasti vääränlaista hiuslenkkiä, joka vahingoittaa hiuksiasi. Ei hätää, valitse vain oikea hiuslenkki ja hiukset kiittää.

Vältä näitä hiuslenkkejä!

Kuminauhat ja hiuslenkit, joissa on metallia, saumoja tai muita hiuksia kuluttavia kohtia, on hiusten vihollisia. Jätä nämä siis suosiolla laittamatta hiuksiisi.

Hius ei liu’u kumia vasten, joten lopputuloksena on hiusten katkeaminen. Käyttämällä kuminauhaa tai kumilenksua, saat hiuksesi katkeamaan jopa ensimmäisellä käyttökerralla.

Metallia en myöskään suosittele missään tilanteessa. Se on yksinkertaisesti liian kova materiaali hiuksille ja edesauttaa hiusten kulumista ja siten katkeilua.

Hiuslenkit, joissa on esim. saumoja, kuluttavat hiusta. Saumat myös saattavat takertua hiuksiin aiheuttaen takkuja tai katkeamista. Pahinta on, jos hiuslenkki sotkeentuu hiuksiin ja sen joutuu poistamaan käyttämällä napakoita otteita. Tässä tilanteessa hiuksia yleensä katkeaa ja irtoaa isohko tuppo.

Pehmeä hiuslenkki

Venyvä, paksu hiuslenkki, jossa on esim. venyvä froteepäällinen, on melko hellä hiuksille. Tällainen hiuslenkki jättää kuitenkin helposti hiuksiin hiuslenkkijälkiä eli ei-toivottuja mutkia. Erityisesti jos hiukset ovat kostea tai märät.

Näiden pito on myöskin varsin rajallinen, joten korkealle nostettu ponihäntä ei välttämättä kestä ylhäällä, vaan valuu pikkuhiljaa alemmas.

Hiuscrunch

Kankaisia hiuscruncheja on useita eri materiaaleja ja kokoja. Pieniä, isoja, ohuita, leveitä, silkkiä, Marimekko-kuvioisia… Tämäkin malli on varsin hyvä hiuksille, mutta tämänkin huono puoli on se, että se ei pidä ponihäntää erityisen tiukasti siellä missä haluaisit sen olevan. Materiaaleista kaikista paras on silkki, joka suorastaan hoitaa hiuksia.

Jos tarkoitus on saada hiukset pois tieltä vaikkapa ruoanlaiton aikana, kankainen hiuscrunch niskassa on oikein mainio valinta.

Hiuslenkkien kuningatar!

Nyt päästään asiaan! Ehdottomasti paras hiuslenkki on* Invisibobble! Tämä loistava tuote on tunnettu siitä, että se on erityisen hellä hiuksille. Se on tehty erittäin kestävästä ja pehmeästä joustavasta muovista (polyuretaani), jossa ei ole ollenkaan saumoja.

Invisibobble

Invisibobblen erityinen muoto tekee sen, että paino ja jännite jakautuu hiuksissa tasaisesti ja tämän vuoksi hiuksiin ei jää niin helposti hiuslenkkijälkiä.

Puhelinlankamainen kierre hiuslenkissä pitää hiuslenksun varsin tiukasti hiuksissa ja sen saa myös helposti otettua pois. Myös märistä hiuksista!

Invisibobble hiuslenkkejä saa kaikissa mahdollisissa väreissä. Ja mikä parasta, myös eri jäykkyyksissä! Nämä ovat myöskin varsin kohtuuhintaisia, etenkin jos saat bongattua hyviä tarjouksia. Yksi hiuslenkki kestää käytössä useita vuosia jos vaan et satu hukkaamaan sitä.

Invisibobble Original ja Power -hiuslenkit

Suurin osa omista Invisibobble hiuslenksuista on Original -mallia. Tämä toimii perusarjessa oikein hyvin. Riittävä jäykkyys ja pito.

Bongasin vastikään myös Power -mallin. Tämä oli todella iloinen ja yllättävä löytö! Power hiuslenkki todella on huomattavasti jäykempi ja pito parempi kuin Originalilla. Eli tämä pysyy menossa mukana entistä paremmin.

Kävelyllä, juoksulenkillä, jumpassa, salitreenissä… Silti hiuslenkki on yhtä helppo poistaa hiuksista kuin Original. On myöskin yhtä hellävarainen hiuksille.

Invisibobble Power Black
Invisibobble vahva pito hiuslenkki

Näitä kannattaa ostaa useita pakkauksia kerralla, sillä ainakin itse pidän siitä, että hiuslenkki on aina käden ulottuvilla. Pidän hiuslenkkiä työpaikalla, käsilaukussa, autossa, takin taskussa, kylppärin laatikoissa, eteisen senkin päällä…

Laaja valikoima hiustuotteita

Invisibobblella on hurjan laaja valikoima eri tuotteita. Olen ehtinyt kokeilemaan vasta hiuslenkit ja niihin olen ollut todella tyytyväinen jo usean vuoden ajan. Invisibobble pitää hyvin muotonsa ja palautuu muotoonsa käytön jälkeen.

Jos hiuslenkki kuitenkin venyy vuosien saatossa hieman, voi hiuslenkkiä kastaa kuumassa vedessä. Kuuman veden vaikutuksesta hiuslenkki kutistuu ja palautuu entiseen kokoonsa.

Suojaa hiukset yöllä hiuslenkillä

Hiukset on helppo suojata yöllä laittamalla hiukset kiinni pään päälle. Tähänkin Invisibobble soveltuu hyvin, eikä aamulla ole jälkiä hiuslenkistä.

Lykolla on usein hyviä tarjouksia ja jo 30 euron ostoksilla saat maksuttoman postituksen. (Tarkista tilanne aina Lykon omilta sivuilta. Tämä tilanne artikkelin kirjoitushetkellä).

*Pääset kurkkaamaan Lykon laajaan Invisibobble valikoimaan tästä

Sinua saattaa kiinnostaa myös artikkeli: Silkki ja kuivat hiukset

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Invisibobble viralliselta YouTube kanavalta pääset katsomaan miten vahva ja monipuolinen hiuslenkki on kyseessä.