Kuivat kädet hoito

Kuivat kädet

Kuivat kädet vaivaavat monia, erityisesti kylmällä ilmalla, tuulessa ja ilmojen vaihdellessa. Myös tiuha käsienpesu kuivattaa käsiä.

Käsiä voi kutista ja kiristää ja ”tikkuset” sormet jäävät esim. tekstiileihin ikävästi kiinni.

Todella kuivat kädet voivat mennä jopa haavoille, erityisesti rystysten kohdalta.

Mistä kuivat kädet johtuu?

Suurin yksittäinen tekijä on usein tapahtuva käsienpesu ja voimakkaan saippuan käyttäminen. Käsisaippua vie käsistä suojaavan rasvakerroksen pois ja koska suojaava kerros on poissa, kädet pääsevät kuivumaan.

Kuivien käsien hoitaminen

Tässä pari vinkkiä, jotka vähentävät käsien kuivumista:

  • varmista, että käyttämäsi käsisaippua sisältää osittain kosteusvoidetta (esim. Dove)
  • älä pese liian kuumalla vedellä
  • käytä esim. keittiöhommissa suojakäsineitä
  • rasvaa kädet säännöllisesti

Paras käsivoide

Paras käsivoide ei välttämättä tarkoita paksua, tönkköistä rasvaa, jonka imeytyminen kestää ikuisuuden. Omasta mielestäni paras käsivoide on sellainen, joka imeytyy todella nopeasti, lievittää käsien kuivaa ja tukalaa oloa välittömästi ja suojaa pitkäkestoisesti.

Moni käsivoide on kyllä ihan hyvä, mutta etenkin imeytyminen kestää ikuisuuden, jolloin ei tule rasvattua käsiä tarpeeksi usein. Olen löytänyt monen kokeilun ja erehdyksen kautta superkäsivoiteen ja toivonkin, että sen valmistusta ei lopeteta ikinä!

2-3 herneen kokoinen määrä voidetta riittää lievittämään tukalaa oloa ja imeytyy välittömästi. Siis todellakin heti. Olet täysin valmis jatkamaan käsitöitä, tietokoneella kirjoittamista jne heti kun olet levittänyt rasvan käsiin. Ei tarvitse odotella mitään imeytymisaikoja.

Mikäli tuntuu, että kädet kaipaavat hieman lisää rasvaa, niin parin herneen kokoisen määrän voi laittaa lisää ja taatusti riittää. Mikäli laitat liian ison määrän rasvaa kerralla, imeytymiseen menee minuutin verran. Itse lisään mieluusti pieninä erinä ja varmistan imeytymisen. Yleensä tosin yksi kerta riittää.

Tämä ihmeaine on Dermosilin Glyseriini käsivoide. Katso tuote ja hinta täältä!

5 syytä miksi tämä on paras käsivoide

  1. imeytyy nopeasti
  2. tehokas (lievittää kiristävää tunnetta välittömästi)
  3. kosteuttaa pitkäkestoisesti
  4. jättää ihon pintaan suojaavan kalvon
  5. edullinen

Tämä superkäsivoide on melko notkeaa ja siinä ei ole mitään erityistä tuoksua, joten sopii myös tuoksuherkille. Jokin perusvoiteen ominaistuoksu on löydettävissä, jos oikein kovasti nuuskii.

Vaatimattoman näköinen pakkaus, mutta älä anna sen hämätä. Tämä tuote toimii!

Kokeile ja ylläty! Lue lisää Glyseriinikäsivoiteesta täältä >>

Paras käsivoide
Paras käsivoide: imeytyy nopeasti!