It Cosmetics

Testissä IT Cosmetics Your Skin But Better CC+™ -meikkivoide

Tuotekuvaus

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ meikkivoiteessa on hyvin käteen sopiva pumpputuubi. Värisävyjä löytyy laajasti 12 erilaista, hyvin vaaleasta hyvin tummaan. Jokaiselle löytyy siis varmasti oma hyvä sävy. Ja aina kannattaa muistaa, että kahta eri väriä sekoittamalla saa juuri sellaisen sävyn, kuin itse haluaa.

Tuote tuntuu kädenselällä yllättävän jäykältä. Tuotteessa kerrotaan olevan mm. kosteusvoide, peitevoide, meikkivoide ja anti-aging seerumi. Erityisesti  mainitun seerumin vuoksi odotin tuotteen olevan hyvin ohutta ja jopa vesimäistä.

Tärkeä suojakerroin!

Kaikista tärkein, ihon vanhenemista hidastava ominaisuuskin tästä löytyy, nimittäin aurinkosuojakerroin, SPF 50. Loistavaa! Tämä on ominaisuus josta en tingi ja jonka vaadin meikkivoiteeltani ehdottomasti!

*IT Cosmetics meikkivoide on myynnissä mm. KICKS:ssä ja hinta 30 ml:n tuubille on noin 40 euroa. Varsin kohtuullinen hinta laadukkaalle ja riittoisalle tuotteelle.

Tuoksu

Miellyttävä, makeahko tuoksu. Hajusteherkälle arvelen tämän olevan kuitenkin liian voimakas. Kasvoille levittämisen jälkeen en pysty enää haistamaan tuoksua.

Iho, jolle testattiin

Ihoni on 45+ kuiva ja herkkä. Tämän lisäksi kasvoillani on punoittavaa couperosaa. Punoitusta löytyy etenkin poskilta sekä leuasta. Ihoni on hyvin vaalea, joka palaa kesällä erittäin nopeasti ja helposti. Tämän vuoksi käytänkin aina kesäisin meikkivoiteen alla suojakerrointa 50. Tähän asti olen käyttänyt kahta eri meikkivoidetta, Lumene CC Light, sekä Clinique Redness Solution CN10 Alabaster.

Tuotteen valinta ja käyttö

Paras meikkivoide

Kicks-liikkeessä myyjä valitsi minulle sävyn *Fair Light. Yleensä valitsen meikkivoiteista aina sarjan vaaleimman sävyn. Tämä oli toiseksi vaalein, myyjä arveli, että vaalein sävy saattaisi olla minulle liian keltainen. Pumppasin testiin yhden pumppauksen meikkivoidetta kädenselälle. Sävy näyttää kädelläni melko tummalta, tulikohan sittenkin valituksi liian tumma sävy? Meikkivoide on helppo levittää sudilla, mutta kokeilin taputella silmänympärysalueen ihan vain sormilla. Toimi molemmilla tavoilla oikein hyvin. Lopputuloksesta tulee varsin tasainen ja sävy istuu sittenkin kasvoilleni lähes täydellisesti! Talvivalkoiseen ihoon tämä saattaa olla yhden asteen liian tumma, mutta uskoisin kesällä värin olevan juuri oikea. Myyjän haastetta lisäsi kasvoillani ollut maski, joten hän joutui tekemään parhaan arvionsa otsani värin perusteella. Ammattilainen osaa selkeästi valita sävyn paremmin kuin itse onnistuisin, joten käytä sinäkin rohkeasti myyjän ammattitaitoa sävyä valitessasi.

Tuotteen ominaisuudet

  • suojaa auringolta
  • yllättävän hyvä peittävyys
  • korjaa ihon sävyä
  • anti-age seerumi
  • kosteuttaa ihoa
  • sisältää kollageenia, peptidejä, niasiinia, hyaluronihappoa, antioksidantteja ja vitamiineja

Aurinko vanhentaa

Tiesitkö, että aurinko on kaikista pahin ihoa vanhentava tekijä? Pärjäät siis hyvin pitkälle jo sillä, että käytät aurinkosuojaa tai meikkivoidetta, jossa on aurinkosuoja mukana. Mitä korkeampi suoja, sen parempi.

Suojakerroin 50 ei ole yhtään liioiteltu edes Suomen oloissa. Olet varmasti huomannut, että hyvin paljon auringossa olleilla on etenkin silmien ympärillä paljon pieniä ryppyjä. Heidän kasvoiltaan löytyy todennäköisesti myös tummempia alueita, maksaläiskiä.

Ehkäise maksaläiskät aurinkosuojalla

Maksaläiskien poistaminen on hyvin työlästä ja kallista, eikä takuuta ole, että ne edes lähtevät pois ja  etteivätkö läiskät palaisi uudelleen takaisin. Siksipä kaikista helpointa ja edullisinta on estää niitä tulemasta alkuunkaan.

Aurinko on couperosan vihollinen, se voi pahentua ja liika aurinko suojaamattomana vähintäänkin tuntuu erittäin epämukavalta. Iho kuumottaa pitkään ja helottaa todella punaisena. 

Suojaa iho myös talvella

Moni unohtaa aurinkosuojauksen talvella, ei kannattaisi. Etenkin talvihangilla auringon vaikutus moninkertaistuu ja suojautuminen on yhtä tarpeellista kuin kesähelteellä.

Kaiken tämän voi välttää niin helposti käyttämällä aurinkosuojaa. Eikä mikään ole niin helppoa kuin se, että aurinkosuoja löytyy meikkivoiteesta jo valmiina!

Tässä vielä lyhyt oppimäärä siitä, mitä meikkivoiteen sisältämät ainekset todellisuudessa tekevät ihollemme:

kollageeni: pitää ihon kimmoisana

peptidit: peptidejä on useita erilaisia ja tyypistä riippuen, ne joko kiinteyttävät ihoa, parantavat ihon kosteustasapainoa, silottavat ryppyjä, rauhoittavat punoitusta, kiihdyttävät kuorintaprosessia, kirkastavat ihoa tai tasoittavat tummia alueita eli hyperpigmentaatioita.

niasiisi: toiselta nimeltään vesiliukoinen B3-vitamiini, niasiini hoitaa ihoa mm. vahvistamalla sitä

hyaluronihappo: auttaa sitomaan kosteutta ihoon

antioksidantti: hapettumisenestoaine eli ne toimivat kehon puolustusjärjestelmänä. Suojaavat soluja, kudoksia ja elimiä eli koko kehoa hapettumiselta

IT Cosmetics Your Skin But Better arvostelu ja kokemuksia

Kauniin tasainen ja virheettömän näköinen pohja meikille. Meikkivoide tuntui sulautuvan hyvin ihoon ja ilmeisesti myös kosteuttaa hyvin, sillä iho ei tunnu ollenkaan kireältä tai kuivalta. Couperosa peittyi myös sen verran tehokkaasti, että ei tarvitse laittaa erikseen peitevoidetta. Ainakin arkikäyttöön peittävyys on erinomainen. Ehkä juhlatilanteeseen varmistaisin peittävyyden pienellä tipalla peitevoidetta.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Tämä tuote lyö kilpailijansa heittämällä erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Tämän meikkivoiteen otan välittömästi käyttööni ja suosittelen vahvasti sinullekin!

Arvosana

9+/10

 

*sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä