Lyko synttäritarjoukset

Huipputarjouksia Lykolta!

Hyödynnä parhaat edut!

*Tarjoukset yhteistyössä Lyko:n kanssa

Tietoa ja kokemuksia Lykosta

Tähän artikkeliin kerään parhaita tarjouksia Lykolta. Lyko on ainakin itselleni varsin uusi tuttavuus ja testasin tilata sieltä muutamia tuotteita. Ilokseni useat hinnat oli todella kilpailukykyiset ja osa tuotteista on ihan markkinoiden parhaaseen hintaan.

Esimerkiksi alla nostamani ykkössuosikki hiusöljy Wella Luxe Oil. Toinen positiivinen yllätys oli nopea toimitusaika, vaikka tuotteet toimitetaan Ruotsin varastolta.

Edulliset toimituskulut

Vain 30 euron ostolla saat jo ilmaiset toimituskulut. Ja vaikka ostos olisi alle 30 euroa, niin postikulut on hyvin maltilliset 4,90. Kerää kaverin kanssa kimppatilaus, niin saatte helpommin kasaan 30 euroa, jolloin säästätte postikulut.

Tarkista aina ajankohtaiset toimituskulut ja ehdot Lykon sivuilta, sillä ne saattavat muuttua.

Hyödynnä alemyynnit

Itse myös hyödynnän aleja siten, että runsaasti käyttämääni tuotetta tilaan useamman kerralla. Viimeksi tilasin juuri 3 pulloa Wella Luxe Oilia. Vaikka yksikköhinta onkin halvin löytämäni, niin silti summa riitti jo ilmaisiin toimituskuluihin.

Itselleni uusia tuotteita en koskaan tilaa useaa kerralla, sillä haluan ensin varmistua tuotteen sopivuudesta itselleni ennen isompien määrien tilaamista. Samaa suosittelen toki sinulle. Sillä mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

Laaja valikoima tuttuja huippumerkkejä

Lykolla on valtavan laaja valikoima kosmetiikka ja tarvikkeita. Voit tutustua valikoimaan tästä>> Hinnat ovat todella houkuttelevat ja saatat tehdä hurjan hyviä tarjouslöytöjä. Aion ehdottomasti jatkossakin tilata tuotteita Lykolta kun seuraavaksi on tarvetta täydentää kosmetiikkavarastoja.

Päivitän ja kerään parhaat tarjoukset ja edut sinulle tähän yhteen paikkaan, josta voit helposti napsia parhaimmat ja osuvimmat edut itsellesi!

Tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan ja hinnat saattavat muuttua päivissä, joten kannattaa toimia nopeasti ettei tarjous mene sivu suun.

*Wella Luxe Oil

*Muut tuotteet

Lykon tarjoukset voimassa vain rajoitetun ajan! Toimi pian!

Lykon nettikaupasta löydät laajat valikoimat tuotteita hiuksille, ihonhoitoon ja meikkaamiseen. Myös tuoksut ja tuotteet miehille.

Hiustenhoitoaineet -ja tuotteet

Hiustenhoitoon löytyy shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, erikoistuotteet. Kuin myös harjat, kammat, kuivurit ja muotoiluvälineet (kihartimet, suoristusraudat ym.). Laaja valikoima hiusten värjäykseen ja hiustenpidennykseen liittyviä tuotteita. Käsittämätön 11 500 tuotteen valikoima! Hiustuotteisiin pääset tästä>>

Ihonhoitotuotteet

Ihonhoitotuotteista löytyy niin perustuotteet, kuin ammattilaislaatuisetkin tuotteet. Yhteensä lähes 2 500 tuotetta ihonhoitoon! Laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Ihonhoitotuotteisiin pääset tästä>>

Meikkituotteet

Kaikki meikkituotteet yhdestä paikasta! Pohjustus, korostus, viimeistely. Tarvikkeet ja koristeet. Yhteensä lähes 23 000 eri tuotetta! Meikkituotteisiin pääset tästä>>

Tuoksut ja hajuvedet

Hajuvedet, deodorantit, vartalotuoksut. Noin 2 900 tuotteen valikoima! Tuoksuja jokaiseen makuun. Tuoksuvalikoimaan pääset tästä>>

Tähän haluan vielä erikseen nostaa ihanan karkkimaisen tuoksun, jonka löysin vain pieni hetki sitten. Olen makeiden tuoksujen ystävä ja tämä kyllä on todellinen herkku: Ariana Grande Sweet Like Candy. Kuin nestemäistä hattaraa, Wau!

Ariana Grande Sweet Like Candy
Sweet Like Candy

Miesten tuotteet

Miehille löytyy myös runsas valikoima erilaisia hoitotuotteita. Tuoksut, ihonhoito, hiustenhoito, parranajotuotteet, sekä parranhoitotuotteet. Koko kattava valikoima yhteensä 3 300 tuotetta! Miesten tuotteisiin pääset tästä>>

Youtubesta löydät paljon Lykon vinkkivideoita! Hiustenlaittoon, meikkaamiseen, tuoksuvinkkejä… Käy kurkkaamassa! Tässä suora linkki>>