Paras hiustuote

Testissä Revlon Uniq One Hair Treatment 10 in 1

Tässä pääset lukemaan kokemuksia aivan huipputuotteesta: Revlon Uniq One Hair Treatment. Tuote on paitsi todella hyvä, myös edullinen!

10 ominaisuutta:

 1. sisältää lämpösuojan
 2. korjaa hiusvaurioita
 3. tekee hiuksista kiiltävät ja vähentää niiden pörröisyyttä ja sähköisyyttä
 4. tekee hiuksista silkkiset ja sileät
 5. sisältää hiusväriä suojaava UVA- ja UVB-suojan
 6. tekee hiuksista helpommin muotoiltavat
 7. tekee hiuksista liikkuvaiset
 8. auttaa kampausta kestämään pitkään
 9. kosteuttaa kuivia latvoja
 10. antaa hiuksiin luonnollista ilmavuutta

Tuotekuvaus

Revlon Uniq One Hair Treatment on valkoista, voidemaista ja sen voi suihkuttaa pullosta suoraan märkiin hiuksiin tai suihkuttaa ensin käsiin ja siitä levittää hiuksiin. Mikäli sumutin osa menee tukkoon, kannattaa sumutinosaa huuhdella kuumahkon hanaveden alla, kunnes tukkeuma on poistunut.

Joskus sumutinosa menee pysyvästi tukkoon, mutta ei hätää. Sitten vain ruuvaat koko sumuosan pois ja kaadat tuotetta suoraan kädellesi. Vähän työläämpää, mutta näin saat loistavan tuotteen käyttöön eikä mitään mene hukkaan.

Tuoksu

Testissä oli 3 eri tuoksuista tuotetta. Original, Coconut sekä Lotus Flower.

 • Original: tuoksu on melko voimakas, ehkä jopa miesmäinen. Mutta mielestäni voimakkain tuoksu kyllä haihtuu varsin pian, eikä missään nimessä ole häiritsevä. Miehethän tuoksuvat hyvälle!
 • Coconut: voimakas kookoksen tuoksu. Jos pidät kookoksen tuoksusta ylipäätään, tämä on sinun valintasi!
 • Lotus Flower: raikas, aavistus hajuvesimäinen, hieman pistävä. Näistä kolmesta testatusta tuotteesta kuitenkin miedoin ja neutraalein tuoksu.

Hiuslaatu, johon testattiin

Luonnonkiharat, karheat, kuivat, vaalennetut sekä suoristusraudalla käsitellyt.

Minulla on varsin työläät hiukset ylläpidettäväksi. Luonnonkiharat eli luonnostaan kuivat karheat ja. Luonnollinen väri on melko tummanruskea, jotka vaalennutan kampaajalla säännöllisesti. Eli vaalennus kuluttaa ja kuivattaa hiuksia. Kaiken tämän päälle suoristus tai kiharrus kahdesti viikossa suoristusrautaa käyttämällä, joka siis hieman taas kuluttaa ja kuivattaa hiusta.

Tuotteen käyttö

Hiustenpesun jälkeen hiukseni ovat yksi iso takkumytty. Kevyen pyyhekuivauksen jälkeen suihkautan kädelleni n. 20 suihkautusta tuotetta ja levitän sen tasaisesti hiusteni pituuksiin ja latvoihin. Ihan loppurippeet levitän myös päälaelle eli tyveen. Pienen vaikutusajan jälkeen (n. 1-2 min) harjaan hiukseni varovasti Tangle Teezer harjalla, aloittaen selvittelyn latvasta edeten kohti tyveä.

Selvittelytyö on hurjan paljon helpompaa ja nopeampaa kun olen ensin levittänyt Revlon Uniq One Hair Treatmentia.

Hiukset ikään kuin liukuvat silkkisesti auki ja selvittelyssä ei tarvitse repiä hiuksia ollenkaan.

Selvittelyn jälkeen lisään vielä latvoihin hiusöljyä, joka antaa erityistä kosteutta kovassa kulutuksessa oleville latvoille. Jaan hiukset takaata kahteen osaan, kuin ponnarit molemmille puolille. Laitan 2-5 pumppausta per puoli Wella Luxe Oil hiusöljyä latvoihin ja pituuksiin. Tämäkin laadukas öljy muuten sisältää lämpösuojan, joten saan latvoilleni tuplalämpösuojan.

Kuivaan vai märkään tukkaan?

*Revlon Uniq One Hair  monitoimituotetta voi laittaa myös kuivaan tukkaan, silloin suositellaan suihkuttamaan voidetta ensin käsiin ja sitten levittää tuotteen hiuksiin.

Oma suositukseni on kuitenkin lisätä Revlon Uniq One Hair Treatment kosteisiin hiuksiin.

Hiusten muotoilu

Selvittelyn jälkeen hiuksissa on jo valmiiksi lämpösuoja, jota tarvitaan, kun hiukset ovat täysin kuivuneet ja aloitan muotoilun suoristusraudalla.

Monitoimituotteessa on mukana myös muotoilutuote, joten hiusten muotoilu käy suoristusraudalla nopeasti ja helposti. Kiharat tuntuvat joustavilta ja kestävät tavallista pidempään.

Revlon Uniq One Hair Treatment arvostelu ja kokemuksia

Revlon Uniq One

Kaikki kolme testattua tuotetta toimivat samalla tavalla ja niissä oli kaikki loistavat ominaisuudet.

Tämä * Revlon Uniq One Hair Treatment 10 in 1 on hiustenhoidon luottotuotteeni useamman vuoden ajalta, jonka olemassaolon unohdin toviksi. Kokeilin vaihtelun vuoksi muitakin tuotteita ja kokeilut jäivät päälle. Ykskaks muistin tämän tuotteen uudelleen ja tilasin sitä useana eri tuoksuna.

Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien oli selvää, että tämä peittoaa heittämällä muut käytössäni olleet tuotteet. Aivan ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote sinulle, joka haluat hiustesi parasta! Valitse lempi tuoksusi, kokeile ja ihastu!

Annan vahvan suositukseni tuotteelle!

Arvosana 10/10

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä