Crunch Brunch alekoodi

Ihanat Crunch Brunch Platterit! Sisältää alekoodin!

"Näin kuvia Crunch Brunch Plattereista ystäväni Facebook sivulla. Tilasin kokeeksi ja ihastuin päätäpahkaa"
-Reina-
Tammikuussa tulossa ihania Crunch Brunch uutuuksia!
Seuraa sivujani ja kuulet uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Hemmottele itseäsi tai tilaa lahjaksi!

Mikä sen ihanampaa, kuin nauttia valmiista herkuista lounaaksi, raskaan työviikon jälkeen, tyttöjen illassa, picnicillä… Milloin tahansa! Tilaa suolaista tai makeaa tai vaikka molempia. Crunch Brunch Platterit sopivat erinomaisesti moneen tilanteeseen; aamupalaksi, lounaaksi, brunssiksi, iltapalaksi… Ja mikä parasta, herkullinen platteri toimitetaan suoraan kotiovellesi! Tämä on arjen luksusta parhaimmillaan! Yläkuvassa suosikkini: Kids Platter (poistunut valikoimasta).

Kokeile ja ihastu!

Käyttämällä koodia REINA5 saat tilauksen loppusummasta alennusta 5%.  Alennuskoodia voit käyttää niin monta kertaa kuin haluat, voit jakaa sitä ystävillesi ja se on voimassa 31.12.2022 asti.

Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua. Toimitusalue: Helsinki, Espoo, Vantaa.

Katso tästä miten upeita platterit ovat: 

Crunch Brunch Brunch Platter

Kuvassa herkullinen Brunch Platter

Kokemuksia Crunch Brunch:sta

Näin tosiaan kuvia ystävän Facebook seinällä ja ihastuin välittömästi värikkääseen ja herkullisen näköiseen esillepanoon. Selvitin mistä tässä on kyse ja tilasinkin samointein kotiin maisteltavaksi ensimmäinen platterin. Ensimmäinen tilaus oli iso Classic Platter, eli herkkuplatteri 5:lle. 

Tilauksen voi tehdä vaikka edellisenä päivänä ja valita toimituksen seuraavalle päivälle, mikäli toimitusaikaikkunoita vain on vielä jäljellä. 

Tilaaminen on helppoa nettisivujen kautta. Tarvitsee vain tehdä seuraavat valinnat:

  • valitse mieluinen tai mieluisat platterit
  • valitse (paikallinen) toimitus tai nouto
  • valitse toimituspäivä
  • valitse toimitusaika
  • ”maksu kassalle”
  • muista tässä kohtaa syöttää alekoodi REINA5 kohtaan ”lahjakortti tai alennuskoodi” ja paina ”Käytä”
  • syötä nimi- ja osoitetiedot

Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman kuljetusmaksua, muihin tilauksiin lisätään kuljetusmaksu 7,90 (Toimitusalue Helsinki, Espoo ja Vantaa)

Sovittuna päivänä ja ajankohtana kuljettaja toi platterin kotiovelle. 

Herkkulaatikko oli hurjan iso ja todellakin yhtä kaunis ja houkutteleva kuin kuvissakin! Odotukseni ylitettiin!

Tästä rohkaistuneena tilasin myös vapuksi kaksi pienempää platteria, Kids Platterin (poistunut valikoimasta) ja Brunch Platterin (sisältö vaihtunut). Olimme ajatelleet herkutella ihan oman perheen kesken ja tästä tulikin mitä mainioin iltapala! Vapun aikaan toimitus hieman viivästyi valtavan kysynnän takia, mutta tämä ei meitä haitannut. Suosikikseni näistä testaamistani plattereista nousi Kids Platter. Monta eri platteria on vielä testaamatta ja lisään arvosteluja sitä mukaan kun saan testattua muita variantteja.

Muuta hyödyllistä tietoa

Valikoimissa on vaihtuvia sesonkiplattereita, joilla saa mukavaa vaihtelua picnicille tai vaikka aamiaispöytään!

Tästä pääset katsomaan joulunajan Crunch Boxit. Niitä on kaksi erilaista: Perinteinen ja Kupliva. Nämä erikoistuotteet ovat myynnissä joulusesonkina. Mainio tapa muistaa vaikkapa tiimejä työpaikalla!

Valikoimista löytyy myös täydentäviä tuotteita, kuten muutamia erilaisia alkoholittomia juomia, kukkakimppu, lahjakortteja… Tämä on siis samalla mitä mainioin tapa muistaa ystävää merkkipäivänä. Tilaat vain herkullisen platterin, juoman ja kukkakimpun suoraan päivänsankarin ovelle!

Valikoimassa myös kasvis ja vegaaninen vaihtoehto!

Mikäli kaipaat juhliisi ennennäkemättömän upeat tarjoilut, voit tilata yksityisiin tai firman juhliin makeat ja suolaiset tarjoilut. Grazing Table soveltuu vähintään 20 hengen tilaisuuksiin ja tarjouspyynnön pääset jättämään tästä.

Allergian vuoksi tai miksei muutenkin, voi platterista pyytää vaihtamaan jonkun ainesosan tai tuotteen toiseen. Asiakaspalvelu on hyvin ystävällistä ja joustavaa.

Erityisen lämmin suositus näille ihanille ja monikäyttöisille herkkuplattereille!