Nextory maksuton kokeilujakso

Kokeile Nextory -äänikirjapalvelua maksutta!

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mikä on Nextory äänikirjapalvelu?

Nextory äänikirjapalvelu lyhyesti kerrottuna on kuin iso, digitaalisessa muodossa oleva kirjasto. Voit lukea kirjaa joko kännykälläsi tai tabletilla, mutta lukeminen ei onnistu tietokoneella. Vaihtoehtoisesti voit kuunnella kirjoja samalla kun vaikkapa lenkkeilet, matkustat töihin, siivoat kotia, lentokoneessa jne. Itselleni sopii loistavasti juuri kuunneltavat kirjat.

Voiko äänikirjoja kuunnella ilman nettiä?

Kyllä vaan! Lataa kirja omalle laitteellesi ja voit kuunnella ja lukea kirjoja missä vain, milloin vain. Nettiyhteyttä tarvitset vain, kun valitset ja lataat kirjan, kuunteleminen onnistuu offline tilassa. Voit ladata useampia kirjoja offline-utilassa kuunneltavaksi ja kunnella vaikkapa pitkän lentomatkan aikana parikin kirjaa.

Kenelle Nextory äänikirjat sopivat?

Kaikille, jotka pitävät kirjoista! Itselleni oli iso kynnys kokeilla äänikirjapalvelua, sillä olin tottunut lukemaan kirjoja vain fyysisinä kirjoina. Sivuja kääntämällä. Sain kuitenkin mahdollisuuden kokeilla Nextoryä ilmaiseksi ja päätin kokeilla.

Alkuun kuuntelu tuntui oudolta ja mietin, että ei tämä sovi minulle. Parin kirjan jälkeen huomasin, että tähänhän tottuu ja että tämä on todella kätevä tapa nauttia kirjoista, vaikkei perinteistä lukemista olekaan. Voit säädellä mm. lukunopeutta itse. Voit kelata kirjaa eteen- tai taaksepäin (ihan vaan jos vaikka sattuisit nukahtamaan kesken kaiken).

Tämän jälkeen liikenneruuhkassa seisominenkaan ei harmittanut enää ollenkaan, sillä sain kuunnella hyvää kirjaa pidemmälle!

Nextory hinta alkaen 11,99 kuukaudessa

Nextory palvelun hinta saattaa toisinaan vaihdella riippuen millainen palvelupaketti kulloinkin on voimassa ja kuinka laajan palvelun itse valitset. Juuri tällä hetkellä tarjolla on kolmea erilaista pakettia ja hinnat alkaen 11,99/kk. Tarkista aina voimassa olevat ehdot ja hinnasto Nextoryn omilta nettisivuilta.

Minkä Nextory palvelun valitsen?

Ensin mieti minkä verran sinulla on aikaa tai halua kuunnella kirjoja ja kuinka monta henkilöä perheestäsi aikoo kirjoja kuunnella.

Huomaa, että eri palveluissa on rajoitettu kuuntelutunteja/kk, yhtä aikaa käyttävien määrää jne. Kannattaa valita se palvelu, joka vastaa parhaiten sinun ja perheesi tarpeita.

Nextory ilmainen kokeilu

Vinkkinä kerron, että aina kun olen kokeillut eri äänikirjapalvelujen ilmaista kokeilujaksoa, niin olen valinnut kalleimman vaihtoehdon. Tällöin koko perheeni on voinut kuunnella kirjoja ilmaiseksi. Kun olen päättänyt jatkaa palvelun käyttöä maksullisena, olen vaihtanut edullisempaan vaihtoehtoon.

Mikäli päätät jatkaa Nextory tilaustasi, voit vaihtaa palvelun edukkaampaan. Eli vaikka olet kokeillut palvelua kalleimmalla vaihtoehdolla, voit toki jatkaa palvelua maksullisena edukkaammalla vaihtoehdolla.

Nextory ilmainen kokeilu

Huomaathan, että Nextoryn ilmainen kokeilujakso koskee uusia Nextory-käyttäjiä.

Nyt sinullakin on mahdollista kokeilla täysin maksutta äänikirjapalvelua. Suosittelen lämpimästi antamaan tälle mahdollisuuden, vaikka olisitkin vannoutunut perinteisen kirjan lukija. Kokeilujakson pituus vaihtelee, kurkkaa tästä tämän hetken tarjous!

Minäkin olin aluksi aika nihkeä ajatukselle kuunnella kirjoja, mutta niin vaan mieli muuttui. Nykyään aikaa löytyy huomattavan helposti kirjoille, kun kaikki siirtymät paikasta toiseen voi hyödyntää kuuntelemalla kirjoja. Myös siivous ja pyykkihuolto kotona on ihan kivaa aikaa, kun antaa kirjan pyöriä kuulokkeissa.

Äänikirja on myös erinomainen vaihtoehto silloin, jos näkemisen kanssa on haasteita. Itselläni silmät rasittuvan päivän aikana päätetyöskentelystä ja iltaisin voi lukeminen olla hankalaa jopa lukulaseilla. Ei ole tarvinnut luopua iltalukemisesta kun tarpeen tullen voin kuunnella kirjaa.

Aikakausilehdet haluan edelleen lukea perinteisellä tavalla, ihan sivuja käännellen.

Nextory kirjat

Nextory kirjat

Nextoryn valikoimassa on yli satatuhatta ääni- ja e-kirjaa. On dekkareita, elämäkertoja, romaaneja, hyvinvointia, lastenkirjoja, tositarinoita, jännitystä, tietokirjallisuutta, yhteiskunta -ja politiikkaa, fantasiaa, science fictionia, sarjakuvia, huumoria, harrastus- ja elämäntapakirjallisuutta, runoutta, kauhua ja feelgood kirjoja.

Löydät myös ruotsin- ja englanninkielisiä kirjoja. Tästä valikoimasta löydät ihan varmasti jokaiselle jotakin. Eikä kuunneltava lopu koskaan kesken.

Nextory peruutus

Palvelulla ei ole sitovia määräaikoja ja voit lopettaa tilauksen milloin vain haluat.

Joillakin kokeilemillani äänikirjapalveluilla irtisanominen on ollut niin hankalaa, että olen joutunut tekemään kovasti töitä saadakseni tilauksen katkeamaan.

Nextory palvelun peruutus on helppoa ja nopeaa. Kirjaudut vain selaimella eli tietokoneella Nextoryn sivuille ja päätät tilauksen. Huomaa, että Nextoryn irtisanominen ei onnistu appissa.

Kun aloitat ilmaisen kokeilujakson, katso tilausvahvistuksesta tarkasti päivämäärä, jolloin kokeilujakso päättyy. Suosittelen merkkaamaan tämän kalenteriin taikka laittamaan puhelimeen muistutuksena päivää paria ennen. Voit tehdä sitten päätöksen jatkatko tilausta vai lopetatko sen.

Vaihda tai peruuta kokeilujakso vasta ihan viime hetkillä, sillä jos lopetat kokeilujakson heti (jottei tilaus vahingossa unohdu päälle), niin huomaathan, että kokeilujakso myös päättyy välittömästi! Älä siis tee tätä virhettä. Tämän takia suosittelen laittamaan kalenteriin muistutuksen lähestyvästä kokeilujakson päättymisestä.

Nextory kokemuksia

Olen ollut tyytyväinen Nextoryn käyttäjä jo useamman vuoden ajan. Välillä, kun elämässä on kovasti kiireisiä aikoja, laitan palvelun katkolle ja kun tilanne rauhoittuu, otan palvelun taas käyttöön. Se on helppoa, eikä maksa mitään ylimääräistä.

Nyt kun kesälomat lähenee, on kuuntelulle enemmän aikaa ja ehdottomasti aktivoin palvelun. Lempparipuuhaani on istua apukuljettajan paikalla, laittaa kuulokkeet korville ja nauttia mökkimatkasta hyvää kirjaa kuunnellen.

Nextory palvelun edut ja hyödyt

  • Voit valita todella isosta valikoimasta itsellesi sopivat kirjat ihan rauhassa, mihin vuorokauden aikaan tahansa
  • Kirjastosta jokin kirja voi olla loppu ja joudut jonottamaan sitä. Nextory palvelussa pääset nauttimaan kirjasta heti ilman jonotusta
  • Vajaalla yhden kirjan hinnalla voit kuukaudessa kuunnella niin monta kirjaa kuin vain ehdit!
  • Moni ei halua säilyttää kirjoja kotona luettuaan kirjan. Nyt ei tarvitse miettiä minne kirjat toimittaa seuraavaksi
  • Ei tarvitse muistaa, että milloin kirjaston kirjat pitää palauttaa
  • Ei pelkoa, että lainakirjat katoavat, niiden päälle kaatuu kahvia tai koira syö osan sivuista

Nextory äänikirjapalvelu lahjaksi

Muista, että voit hankkia myös lahjakortin äänikirjapalveluun. Mikä olisikaan täydellisempi lahja henkilölle, joka arvostaa aineettomia lahjoja. Eikä kirjavalinta voi mennä pieleen kun lahjan saaja voi valita kirjansa itse.

”Miten ihanaa on kuunnella mukaansa tempaavaa kirjaa kävelylenkillä, ruokaa kokatessa tai vaatteita silittäessä. ”

Nautinnollisia lukuhetkiä!

-Reina-
Nextory kokemuksia