Crunch Brunch brunssi

Kaupallinen yhteistyö Crunch Brunchin kanssa.

Nappaa alekoodi talteen artikkelin lopusta!

Crunch Brunchilta on juuri tullut aivan uusia ihania plattereita valikoimaan! Kuvissa esittelyssä platteri nimeltään Picnic.

Helppo brunssi kotona

Monipuolinen ja runsas brunssi sopii jokaiseen tilanteeseen. Vähän suolaista, vähän makeaa. Hyvää seuraa ja hyvää tarjottavaa, muuta ei tarvitakaan. Näyttävän ja maukkaan tarjoilun tekemiseen saattaa kulua kovasti aikaa ja vaivaa. Crunch Brunch ratkaisee tämän tarjoamalla upean valikoiman erilaisia herkkuplattereita. Valitset vain mieleisen brunssi menun tilaamalla haluamasi platterit, kutsut ystävät paikalle ja kekkerit voi alkaa!

Aamupala brunssi

Hotelliaamiainen on monelle mieleen ja monesti odotetuin asia hotelliyöpymisissä. Mitäpä jos järjestäisitkin hotelliaamiaisen kotona – potenssiin kaksi! Aloitatkin aamusi ylellisellä aamupala brunssilla. Sinun tarvitsee vain päättää minä päivänä haluat hemmotella itseäsi ja perhettäsi ja Crunch Brunch hoitaa loput, kotiinkuljetusta myöten.

Sunnuntai brunssi

Erityisesti sunnuntai brunssit ovat hurjan suosittuja. Ystävät kokoontuvat myöhäiselle aamupalalle yhdessä, joka yleensä kattaa myös lounaan. Parissa kolmessa tunnissa ehtii hyvin vaihtaa kuulumiset ja syödä itsensä kylläiseksi. Toisinaan suosittuihin brunssipaikkoihin voi olla vaikeaa saada varattua paikkoja kovan kysynnän vuoksi. Tämänkin haasteen pääset taklaamaan tilaamalla omat suosikki platterit suoraan omaan kotiin. Tai miksei vaikka ystävän osoitteeseen.

Ei tarvitse ravata kaupassa hankkimassa tarvikkeita, valmistella tarjottavia, eikä jälkisiivottavaakaan juuri jää. Säästät aikaa ja hermoja ja silti pääset järjestämään ihania brunsseja tai illanistujaisia ilman stressiä.

Vietä vaikka pizza perjantai ja brunssi sunnuntai!

Vegaani brunssi

Juhlat tulossa, kutsuttujen joukossa kasvissyöjä tai vegaani. Apua, mitä tarjota heille! Ei hätää, ei tarvitse opetella erikoisreseptejä tai jännittää, että mitä ainesosia voit tarjoiluissa käyttää. Tilaa vain kasvis- tai vegaaninen platteri kotiinkuljetuksella ja ongelma ratkaistu. Ihanan helppoa, eikö!

Voit tilata koko upean tarjoilun Crunch Brunchilta tai helpottaa juhlien järjestämistä vaikkapa vain erityisruokavalion kohdalla.

Brunssi kotiinkuljetus

Crunch Brunch brunssien kotiinkuljetus onnistuu pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Artikkelin kirjoitushetkellä ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin, muihin lisätään toimituskulut 7,90. Tilaushetken rajat ja toimituskulut kannattaa tarkistaa Crunch Brunch:n sivuilta. Pääset katsomaan nykyiset tiedot täältä>>

 

Hyödynnä alekoodi REINA5 kassalla ja saat koko tilauksen loppusummasta alennusta 5%.

 

Runsas brunssi

Pöydät saat notkumaan mitä upeimmista brunssi herkuista tilaamalla Grazing Table kokonaisuuden. Grazing Table sopii juhliin tai tilaisuuksiin, joissa on vähintään 20 henkilöä. Tämä on todellista luksusta, jota vieraasi ihastelevat kaikilla aisteilla!

Crunch Brunch platteri

Hyödynnä alekoodi!

Voit kokeilla ihania Crunch Brunch plattereita etuhintaan! Käyttämällä kassalla koodia REINA5 saat 5% alennusta tilauksen loppusummasta.

Alekoodi: REINA5